Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Op deze pagina vind je alle geplande activiteiten. Iedereen is steeds welkom op elke activiteit, je hoeft dus geen lid te zijn om deel te nemen. Indien vragen hebt of je je wenst in te schrijven op een activiteit stuur je gewoon een mailtje naar info@wickedwhiskycompagnie.be. Check zeker ook onze Facebookpagina.

Voor onze tastings hebben we 2 formules, ofwel verzorgen wij de tasting volledig zelf en vragen we een bijdrage voor de kosten, ofwel gaan we uit van het “bring your own bottle” principe.

In dat laatste geval brengt elke deelnemer een fles mee die past binnen het thema van de tasting. Het spreekt vanzelf dat de BYOB tastings beperkt zijn qua deelnemers (max. 8-10 personen) en we beperken liefst ook de prijs van de flessen tot max. €80-90 om de toegankelijkheid te garanderen. We schenken steevast drams van 2cl, dus zijn vaak zeer interessante tastings voor een vrij lage prijs (max. 20cl whisky).Zondag 19 juni: BBQ & Rumtasting

Een BBQ met (h)eerlijke rum. 35 euro voor de tasting (vangt aan rond 13u) en 50 euro voor de tasting met de BBQ (aanvang 11u). Locatie: Claventweg 39, 8470 Gistel. Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.


Zondag 14 augustus: BYOB

De zomerse hoogdag van het jaar! De titel zeg alles: Bring Your Own Bottle. Breng dus een fles mee dat je zelf het delen waard vindt. Je brengt ook, als het even kan, een klein hapje mee en 5 euro (wij voorzien ook nog iets). Vergeet je glazen niet! De locatie leggen we vast enkele dagen op voorhand, maar dat zal in of niet ver van Gistel zijn. Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.


Zaterdag 17 september: Astma goe komt tasting (Asta Morris)

Can it get more wicked? Verwacht het onverwachte! The man, the legend himself Bert Bruneel van Asta Morris (asta-morris.be) komt deze tasting in goedlachse banen leiden. Locatie: Claventweg 39, 8470 Gistel. Niet te missen!! Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.