Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Op deze pagina vind je alle geplande activiteiten. Iedereen is steeds welkom op elke activiteit, je hoeft dus geen lid te zijn om deel te nemen. Indien vragen hebt of je je wenst in te schrijven op een activiteit stuur je gewoon een mailtje naar info@wickedwhiskycompagnie.be. Check zeker ook onze Facebookpagina.

Voor onze tastings hebben we 2 formules, ofwel verzorgen wij de tasting volledig zelf en vragen we een bijdrage voor de kosten, ofwel gaan we uit van het “bring your own bottle” principe.

In dat laatst geval brengt elke deelnemer een fles mee die past binnen het thema van de tasting. Het spreekt vanzelf dat de BYOB tastings beperkt zijn qua deelnemers (max. 8-10 personen) en we beperken liefst ook de prijs van de flessen tot max. €80-90 om de toegankelijkheid te garanderen. We schenken steevast drams van 2cl, dus zijn vaak zeer interessante tastings voor een vrij lage prijs (max. 20cl whisky).


Zondag 13 januari: Wicked Whisky Café

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we alle “klikken” op tafel. Dit maakt het mogelijk om nog eens te proeven van de meeste flessen uit de tastings van de afgelopen 2 werkjaren.

Aanvang is om 14u op onze gewoonlijke locatie.

Bij inschrijving via een mailtje naar info@wickedwhiskycompagnie.be krijg je ook nog eens 2 gratis jetons!


Vrijdag 8 februari: Algemene Vergadering

Aanvang: 20u (enkel leden)


Zondag 24 februari: Irish Whiskey Tasting

Bij de wicked whisky compagnie leggen we meestal de focus op Schotse single malt whisky. Op deze tasting proberen we het goed te maken en gaan we op zoek naar de pareltjes tussen bekende en onbekendere flessen Ierse whiskey.

Aanvang: 14u
Prijs: €35 niet leden / €30 leden
Inschrijving: info@wickedwhiskycompagnie.be


Zondag 31 maart: BYOB

We komen samen voor een Bring-Your-Own-Bottle tasting. Elk brengt een flesje mee, we maken een line-up en proeven. Simpel en altijd de meest gezellige van al onze tastings.

Twijfel niet, elk kiest volledig zelf wat hij wenst mee te brengen, iedere fles is welkom.

Aanvang: 14u
Prijs: €5 voor een hapje
Inschrijving: info@wickedwhiskycompagnie.be