Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Op deze pagina vind je alle geplande activiteiten. Iedereen is steeds welkom op elke activiteit, je hoeft dus geen lid te zijn om deel te nemen. Indien vragen hebt of je je wenst in te schrijven op een activiteit stuur je gewoon een mailtje naar info@wickedwhiskycompagnie.be. Check zeker ook onze Facebookpagina.

Voor onze tastings hebben we 2 formules, ofwel verzorgen wij de tasting volledig zelf en vragen we een bijdrage voor de kosten, ofwel gaan we uit van het “bring your own bottle” principe.

In dat laatst geval brengt elke deelnemer een fles mee die past binnen het thema van de tasting. Het spreekt vanzelf dat de BYOB tastings beperkt zijn qua deelnemers (max. 8-10 personen) en we beperken liefst ook de prijs van de flessen tot max. €80-90 om de toegankelijkheid te garanderen. We schenken steevast drams van 2cl, dus zijn vaak zeer interessante tastings voor een vrij lage prijs (max. 20cl whisky).


Zondag 12 januari: Whiskycafé

Derde editie van ons Whiskycafé. Verlies jezelf in onze tafel met veel lekkers uit de stock. Vrije toegang. Prijs is per glas en variabel naargelang de fles. Welkom vanaf 14:00 in onze tastingroom (Claventweg 39, Gistel). Inschrijven is niet verplicht maar geeft je recht op wat gratis jetons. Inschrijven kan, zoals steeds, via info@wickedwhiskycompagnie.be.

Vrijdag 31 januari: Algemene Vergadering


Zondag 23 februari: Campbeltown Tasting

Meer informatie volgt nog. Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.