Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Op deze pagina vind je alle geplande activiteiten. Iedereen is steeds welkom op elke activiteit, je hoeft dus geen lid te zijn om deel te nemen. Indien vragen hebt of je je wenst in te schrijven op een activiteit stuur je gewoon een mailtje naar info@wickedwhiskycompagnie.be. Check zeker ook onze Facebookpagina.

Voor onze tastings hebben we 2 formules, ofwel verzorgen wij de tasting zelf en vragen we een bijdrage voor de kosten, ofwel gaan we uit van het “bring your own bottle” principe.

In dat laatste geval brengt elke deelnemer een fles mee die past binnen het thema van de tasting. Het spreekt vanzelf dat de BYOB tastings beperkt zijn qua deelnemers (max. 8-10 personen) en we beperken liefst ook de prijs van de flessen tot max. €80-90 om de toegankelijkheid te garanderen. We schenken steevast drams van 2cl, dus zijn vaak zeer interessante tastings voor een vrij lage prijs (max. 20cl whisky).

Zondag 28 mei (14u-17u)

Get Ready Tasting

Get Ready is natuurlijk Vlaanderens meest bekende boysband, maar het is ook de band waar Glenn De Gendt lid van was. Waarom is dit van belang? Van geen enkel, we willen gewoon een brugje maken met whisky. Op deze tasting krijg je enkel whisky te proeven waar er “Glen” te vinden is op het label. Opties genoeg!

Prijs: €40/45 (lid/geen lid).
Locatie: Claventweg 39, 8470 Gistel.
Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.


Zaterdag 10 en zondag 11 juni: Dolle Dagen

We plannen opnieuw om aanwezig te zijn op de dolle dagen in Gistel met een standje waar al onze open flessen vrij te proeven zijn. Kom eens langs en geniet samen met ons van een dram in het zonnetje.


Maandag 14 augustus: BYOB (20u-23u)

De zomerse hoogdag van het jaar! De titel zeg alles: Bring Your Own Bottle. Breng dus een fles mee dat je zelf het delen waard vindt. Je brengt ook, als het even kan, een klein hapje mee en 5 euro (wij voorzien ook nog iets). Vergeet je glazen niet! De locatie leggen we vast enkele dagen op voorhand, maar dat zal in of niet ver van Gistel zijn. Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.


Zondag 17 september (14u-17u)

Kilchoman Tasting. All things Kilchoman.

Prijs: €40/45 (lid/geen lid).
Locatie: Claventweg 39, 8470 Gistel.
Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.


Zaterdag 25 november: Gastspreker Mark Dermul (20u-23u)

Tasting onder deskundige begeleiding van Mark Dermul van Mark & Manny’s Malts.

Prijs: €40/45 (lid/geen lid).
Locatie: Claventweg 39, 8470 Gistel.
Inschrijven via info@wickedwhiskycompagnie.be.