Contact en lidmaatschap

Contact en lidmaatschap

Contact

Wens je ons te contacteren, twijfel dan niet om ons een mailtje te sturen op info@wickedwhiskycompagnie.be of post gerust een berichtje op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/wickedwhiskycompagnie.

Lidmaatschap

Je kan voor €40/jaar lid worden van de Wicked Whisky Compagnie! Lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Voor je bijdrage krijg je €5 korting op elke tasting, een sample-set, een officieel Wicked Whisky Compagnie glen cairn glas en de voldoening om onze vereniging te steunen. Bovendien heeft elk lid inspraak in de vereniging via de jaarlijkse Algemene Vergadering. Leden voegen we toe in onze WhatsApp-groep.

Interesse? Stuur ons een mailtje!

Privacyverklaring

Wicked Whisky Compagnie vzw is, zoals elke andere vereniging, gebonden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) die ingegaan is op 25 Mei 2018. Om GDPR compliant te zijn en dus helemaal te voldoen aan deze nieuwe wetgeving hebben we een privacyverklaring opgesteld die u hier kan downloaden.

Deze verklaring beschrijft de persoonsgegevens die we van de deelnemers van onze activiteiten en van onze leden verzamelen en verwerken, de bewaringstermijnen, enz. Het is belangrijk om deze door te nemen zodat u goed weet welke uw rechten zijn.