Beer & Blends

Beer & Blends

Op 26 maart 2022 werd onze tastingroom te Gistel opnieuw bevolkt door whiskyliefhebbers. Wat was dat lang geleden! Deze keer zaten er ook wat mensen tussen die niet zo bekend zijn met whisky, maar wel heel wat kennis en ervaring hebben met bier. Deze tasting had immers als thema bier en whisky, blended malt om precies te zijn. Bier en whisky is een combinatie die WWC wel weet te pruimen. De tweede editie van deze ‘pairingtasting’ werd mee in goede banen geleid door de Bijen Brouwerij uit Snaaskerke en de Bére Brouwers uit Gistel. Wat stond er op het menu hoor ik u denken. Bij deze:

  1. Watt Whisky Blend 10y met Arvid (IPA met vlierbloesem, Bére Brouwers)
  2. Whiskytrail Blended Islay 10y met Koerskater (toegankelijke tripel, Bére Brouwers)
  3. Teeling Wonders of Wood (’teaspooned’ met Longrow 21) met Bees ((h)eerlijk honingbier, Bijen Brouwerij)
  4. Whiskybase “140k bottles on the wall” 18y met Grizzly “Aged” (caramel smoked quadrupel, Bére Brouwers)

Hieronder wat foto’s van de tasting. Geniet (nog) even mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *